Information

Producători

Produse noi

Furnizori

PrestaShop

RSS feed

No RSS feed added

Tenul Mixt

Tenul Mixt

Tenul care este gras in anumite regiuni, si uscat sau normal in altele este considerat un ten mixt. Tenul gras este concentrat pe zona T, situata la nivelul fruntii, pe varful nasului si la nivelul barbiei. De fiecare data cand iti speli fata, pe anumite zone ale tenului ar putea aparea senzatie de tensiune; si aceste parti au aspect mat, sunt aspre si uscate, in timp ce zona T are aspect stralucitor, este uleios la atingere si predispus la aparitia pustulelor si a punctelor negre. 

Tenul mixt necesita atentie speciala deoarece zonele uscate necesita ingrijire, in timp ce zonele grase necesita curatare pentru evitarea aparitiei eruptiei de tip acnee.
Urmati acesti pasi simpli in fiecare zi si observati efectele pe care le au asupra tenului dumneavoastra.

Curatati intreaga fata de doua ori pe zi. Intotdeauna folositi un demachiat bland pentru indepartarea impuritatilor, prafului si machiajului de pe fata.

Zonele uscate ale fetei necesita hidratare pentru prevenirea formarii ridurilor premature. Folositi o crema hidratanta pe partile uscate ale tenului, si daca este posibil, folositi o crema hidratanta fara ulei pe zona T.

Daca folositi machiaj, incercati sa utilizati pe zona T produse fara grasime, antistralucire. Aceste produse sunt disponibile pe piata si ajuta la eliminarea excesului de sebum si in controlul stalucirii in exces.

Daca ai ten mixt, pielea va beneficia de la cremele pe baza de hidrozi-acizi si vitamina C. Produsele care contin alfa-hidroxi acizi tind sa normalizeze tegumentul.

Recomandari pentru tenul mixt:
- Demachiant cu extract de capsuni, ideal pentru toate tipurile de piele,hidratant si bland cu pielea.
-Demachiant Spuma cu Zmeura
- Tonic astringent cu extract din citrice.Lotiune tonica astringenta.Ideal pentru ten mixt si ten sensibil. 
- Masca Miracol cu extract de zmeura
- Masca exfolianta cu efect racoritor.Masca este recomandata pentru tenul gras, mixt si cu problem de acnee. Este imbogatita cu extract de menta, miere, migdale, secara si ovaz.
- Lotiune Demachianta.Demachiant natural cu extract de Aloe Vera, ce tonifica si lumineaza piela.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:
Type Code