Information

Producători

Produse noi

Furnizori

PrestaShop

RSS feed

No RSS feed added

De ce pielea ta merită produse cosmetice naturale

De ce pielea ta merită produse cosmetice naturale

La fel cum vă hrăniți corpul cu alimente ecologice, pielea dvs. merită îngrijire cu produse de frumusețe naturale. Multe produse de frumusețe non-organice de pe piață astăzi includ o cantitate uimitoare de substanțe chimice înfricoșătoare. De la parabeni (substanțe chimice legate de cancer) la formaldehidă până la ceruri de petrol, o loțiune comună poate conține destul de amestecul toxic. Produsele de îngrijire a pielii certificate organic curăță, tonizează, exfoliază și hidratează pielea fără a utiliza niciunul dintre aceste substanțe chimice sau aditivi artificiali nocivi. Asta nu e tot, totuși. Iată câteva motive pentru a alege produsele de frumusețe organice pentru o piele natural frumoasă.

Sunt mai bine pentru pielea ta și pentru sănătatea ta

Ce se întâmplă pe piele, în cele din urmă se duce în corpul vostru. Dacă folosesti săpunuri, loțiuni și creme umplute chimic pe piele, corpul tău absoarbe acele toxine. Asta inseamna chimicale artificiale obisnuite in produse de frumusete conventionale, cum ar fi ftalatii, parabeni, ceara de petrol si altele, merg direct in corpul tau. Yuck! Chiar mai rău, multe dintre produsele chimice din produsele cosmetice nu au fost niciodată testate, astfel încât orice potențiale probleme de sănătate pe care le pot provoca sunt practic necunoscute.

Produsele naturale vor include numai ingrediente organice care respectă aceleași standarde de creștere ca și alimentele ecologice. Asta înseamnă că nu există ingrediente cultivate cu pesticide chimice și îngrășăminte. Hrăniți pielea și corpul - lucrurile bune!

Nu conțin arome sintetice

Când observați termenul "parfum" pe o etichetă de produse de frumusețe, intrebati-va despre ceea ce înseamnă acest lucru. Aproape orice  parfum contine chiar sute de substanțe chimice diferite. 

În ceea ce privește pielea ta, aceste "parfumuri" nespecificate pot provoca iritații și chiar declanșează reacții alergice. În plus, substanțele chimice necunoscute pot modifica pH-ul natural al pielii. Dacă pielea se simte uscata, ar putea fi din cauza produselor pe care le utilizați.

Nu veți găsi "parfumuri" enumerate pe etichetele produselor ecologice de frumusețe - atât timp cât produsul este certificat ca fiind organic. În schimb, fiecare ingredient care alcătui parfumul va fi listat individual. Indiferent dacă ingredientul este un extract sau un ulei esențial, veți ști exact ce componente creează acel miros minunat.

Funcționează mai bine!

Produsele cosmetice certificate organic funcționează mai bine doar pentru că sunt fabricate cu ingrediente superioare. E ca la gătit. Un fel de fel de mâncare nu include, probabil, arome artificiale sau alimente falsificate și prelucrate. În schimb, este probabil făcut din ingrediente pure, proaspete și simple. Produsele de frumusețe funcționează în același mod. Ingrediente mai bune înseamnă rezultate mai bune. Cei cu piele sensibilă pot beneficia în special de produsele de frumusețe naturale care conțin ingrediente de înaltă calitate care nu vor schimba textura pielii.

Nu vor afecta mediul

Este adesea ușor să uiți de impactul produselor de frumusețe asupra mediului. Doar o sticlă poate aduce multe întrebări ecologice. Este ambalajul reciclabil? Cum rămâne cu ingredientele din produs? Au fost cultivate cu substanțe chimice sintetice și îngrășăminte? Ce se întâmplă atunci când aceste substanțe chimice coboară în scurgere? Ce facem pentru alimentarea cu apă și pentru ecosistemele locale? Întrebări multiple cu privire la toate produsele dvs. de îngrijire a pielii.

Când utilizați produse cosmetice naturale, puteți contribui la minimizarea impactului asupra mediului. În primul rând, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la substanțele chimice care coboară în scurgere. 

Related Posts:

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:
Type Code